......de ce aerata????doar pentru simplu fapt ca ciocolata amaruie pe care am adaugat-o in compozitie(data pe razatoarea mare)i-a dat voie copozitiei sa creasca in tava la cuptor formandu-se goluri mici de aer.....
pentru blat:
pentru crema:
pentru ornat:
pentru inceput se separa ouale.
albusurile se bat cu un praf de sare,peste care se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o bezea .
apoi se adauga galbenusurile unul cate unul,uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
la final se adauga zaharul vanilat si ciocolata rasa pe partea mare a razatoarei si se amesteca usor pana se incorporeaza toata ciocolata.
se unge o tava in forma de coronita cu ulei si se tapeteaza cu faina peste care se adauga compozitia si se baga la cuptor care a fost incalzit cu 10 minute inainte.
se tine cam 25 de minute si apoi se scoate si se lasa sa se raceasca ,dupa care se intoarce cu gura in jos si se scoate din forma.
cand este coplet racit se tai pe jumate.
separat se prepara crema dupa prospectul care il are si se lasa un pic la frigider.
peste prima parte a blatului se adauga felii de kiwi si se adauga o parte din crema preparata peste care se aseaza a doua jumatate a blatului si se adauga deasupra restul de crema.
se orneaza cu felii de kiwi si se pudreaza cu nuca de cocos!
fiecare orneaza dupa preferinta si gust....
sa aveti pofta!
1
ciocolata amaruie,