Cornuri cu surpriza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2014 | 4169 vizualizari

 

Un mic dejun rapid gustos si satios .
Reteta o stiu de la fiul meu Rares , a avut succec si o voi mai repeta cu siguranta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 300 ml. apa calduta
  • 1/2 cub de drojdie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cutii crenvusti
  • 100gr pasta de rosii
  • 50 gr. mustar
  • 1 lingura chimen
  • oregano
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu surpriza:

Se pune drojdia la inmuiat.

Se amesteca faina cu drojdia , apa   si  sarea , se framanta bine si la final adaugam uleiul .

Lasam la dospit  la loc caldut pana ce coca isi dubleaza volumul .

Se intinde aluatul si se taie patratele , se pune o lingurita de pasta de rosii si 1/2 lingurita de mustar , crenvustiul si se ruleaza . Le asezam in tava unsa cu ulei si le ungem cu ou batut  apoi  presaram chimen si oregano  peste cornuri .

Se lasa 10 minute sa creasca in tava pe urma le introducem la cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Lasam 30 de minute la copt pana se rumenesc cornurile .

Se servesc calde .

Pofta buna !!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

delia64 1

04.06.2014, 20:42

Mokuska

botcrina 1

06.06.2014, 13:17

Foarte bune trebuie sa fie!

delia64 1

06.06.2014, 15:11

Crina , au fost !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in halat de branza si cartofi