Dizolvam drojdia in 3 lg lapte caldut, putin zahar si lasam la dospit; intre timp dizolvam mierea si untul in laptele caldut ce a ramas, apoi amestecam cu faina aceste ingrediente si framantam pana ce obtinem un aluat moale si nelipicios; lasam aluatul sa creasca pana isi dubleaza volumul(eu l-am lasat cam 40 minute).
Impartim aluatul in 2 si intindem 2 foi rotunde pe care le taiem cu cutitul in 8 bucati; pe fiecare bucata punem putin gem ( eu am folosit gem de prune si gem de afine) apoi rulam cornurile si le punem in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt ( eu din pacate nu am mai avut hartie de copt si am pus cornurile in tava unsa cu ulei ); lasam cornurile asezate in tava cam 30 de minute ca sa creasca apoi le ungem cu un ou batut si le dam la cuptor; dupa ce s-au rumenit frumos le ungem deasupra cu miere.
Delicioase!
S-au terminat foarte repede si nu am ajuns sa fac poza si la sectiune... poate data viitoare :)