Cornuri cu dulceata din coaja de portocale

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 25 Oct 2014 | 4679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati oua
  • 125 g zahar
  • 125 g unt moale
  • 450 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita esenta de rom
  • dulceata din coaja de portocale
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu dulceata din coaja de portocale:

Într-un vas se mixează ouăle cu zahărul, până ce se topeste complet. Se adaugă esenta de rom si apoi untul moale.Se amenstecă făina cu drojdia si se adauga ouale batute . Pe masa presărată cu făină se întinde aluatul si apoi se taie patrate. Pe fiecare se asază câte o lingurită de dulceata si se rulează începând de la bază.

Capetele se aduc putin spre interior si apoi se asază cornuletele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc aproximativ 20 de minute si apoi se presară cu zahăr pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu dulceata din coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuleţe şi pâinici cu gem şi stafide