Cornulete fragede

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 10 Dec 2016 | 5192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 200 g smantana
  • 200 g unt rece
  • sare
  • gem pentru umplut
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Intr-un bol, amestecam faina cu smantana si untul rece taiat bucati. Adaugam si sare si framantam bine. Introducem vasul la rece pentru cel putin o ora.

Intindem aluatul pe o planseta, decupam forme triunghiulare, punem gem in partea mai lata si rulam. Putem indoi colturile cornuletelor sau le putem lasa asa.

Eu le-am umplut cu gem de prune si de gutui. 

Asezam cornuletele in tava si le introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor.

Calde, le tavalim prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa