Cornulete fragede

de ionela84 in Prajituri, 9 Apr 2013 | 7223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de untura
  • 1 cana de bors
  • 100 g zahar
  • 1\2 lg de sare
  • faina cat cuprinde
  • drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie sau otet
  • coaja de lamaie
  • vanilie
  • dulceata dupa preferinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

In faina cernuta se face o gaura in mijloc se adauga untura(calduta)si borsul se dizolva drojdia si bicarbonatul de sodiu si si apoi se adauga zaharul,sarea ,ouale ,coaja de lamaie si vanilia.

Se framanta un aluat fraged si elastic pe care il dam la rece pt max 1 h.

Dupa ce aluatul s-a racit intindem o foaie rotunda din care decupam triunghiuri,pe partea cea mai lata asezam putina dulceata apoi rulam.

Le asezam pe o tava apoi le dam la cuptor pt aprox 15 min pana se rumenesc usor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede