Cornulete foarte fragede

de kamy in Dulciuri, 10 Feb 2011 | 36116 vizualizari

 

Pentru ca din pachetul de foietaj mi-a ramas o foaie de aluat,am zis sa fac si ceva dulce.
Am facut cornulete umplute cu dulceata de gutui,de mere si rahat.Sunt super fragede dar cam putine dintr-o foaie.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • dulceata de gutui
  • dulceata de mere
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete foarte fragede:

Aluatul l-am intins cu sucitorul l-am taiat in 2 si fiecare parte in triunghiuri pe care am pus dulceata sau rahat si am rulat.

Am tapetat o tava cu hartie de copt,am asezat cornuletele,le-am uns cu ou si le-am bagat in cuptorul incins,la foc mic.

Cand capata o culoare aurie,se scot pe o farfurie si se pudreaza ca zahar.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete foarte fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert napolitane cu crema de rahat si lamaie