Ingredientele le-am avut la temperatura camerei.
Cuptorul l-am preincalit la 165 grade.
Am framantat un aluat elastic din: iaurt,zahar, unt, 1ou+2 galbenusuri,1 praf de sare, putin praf de copt si faina cat a fost nevoie.
Crema: batem spuma 2 albusuri cu 150 gr. zahar pudra pamna obtinem o spuma lucioasa si ferfma, in care adaugam 100 gr. nuca de cocos
Am lasat aluatul; sa se odihneasca 1 ora la rece, apoi am rupt mingiute de marimea unei portocale, pe care le-am intins pe masa de lucru infainata.
Am impartit fiecare parte astfel intinsa in 8, am asezat la baza fiecarei parti cate o jumatate de lingurita din crema de cocos, am ajezat cate o visina din visinata, am rulat cornuletele strans si le-am asezat in tava pe hartie de copt.
am dat tava la cuptor pana s-au rumenit usor cornuletele.
Se scot pe un platou, se pudreaza cu zahar, se lasa la racit si se pot servi.
Pofta buna!