Cornulete cu nuca de cocos

de Lau in Dulciuri, 7 Ian 2015 | 2604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 1 lingura untura
  • 3 galbenusuri
  • 100 g nuca de cocos
  • coaja de portocala
  • 150 g zahar
  • 300 g faina
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nuca de cocos:

Intr-un bol mixam untul la temeperatura camerei cu zaharul,adaugam pe rand galbenusurile mixand bine dupa fiecare,

Separat amestecam faina cu coaja de portocala rasa si nuca de cocos, adaugam peste compozitia de unt, framantam un aluat omogen care nu se lipeste de maine (daca este nevoie mai adaugam faina).

Invelim in folie alimetara si dam la rece 30 minute.

Rupem bucatele de aluat si modelam cornuletele(in forma de potcoava)

Le asezam in tava unsa cu unt si dam ala cuptorul incalzit pana se rumesc unsor.

Le tavalim prin zahar pudra cand sunt fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu nuca