Cornulete cu dulceata de gutui si nuca

de VERONICA2607 in Dulciuri, 7 Mar 2012 | 4907 vizualizari

 

bune de te lingi pe degete (de post)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj 
  • 1 borcan dulceat gutui
  • 100 gr nuca macinata
  • ulei pt uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu dulceata de gutui si nuca:

Se ia aluatul si se intinde pe masa tapetata cu faina, in foaie de 1 cm grosime si in forma de cerc. Dulceata de gutui se amesteca cu nuca macinata. Aluatul in forma de cerc se taie in triunghiuri din centrul cercului catre margini. Pe fiecare triunghi, la capatul mai lat, (la baza triungiului) se pune amestec de dulceata cu nuca si se dulceata si se ruleaza spre varf. Se da la cuptor in tava unsa cu ulei in cuptorul preincalzit pentru  maxim 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu dulceata de gutui si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu dulceata de zmeura