- un cub de drojdie
- 500g faina
- 2 oua
- 50g zahar
- 100ml lapte
- 75ml ulei
- 1 lingura de miere
- 2 plicuri de zahar vanilat
- magiun
 
						 
						
					 
					
						
							Portii: -
																												Timp de preparare: sub 90 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Cornulele cu magiun:
						
    - Dizolvam drojdia in laptele caldut
- Amestecam ouale cu zaharul, zaharul vanilat, uleiul, mierea si laptele
- Intr-un bol punem faina si turman compozitia de mai sus
- Framantam aluatul aproximativ 15 minute
- Lasam 60 de minute la dospit
- Intindem aluatul si taiem triungiuri de cca 20cm, punem magiunul si rulam 
- Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu putin ou amestecat cu apa
- Le scoatem cand se rumenesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulele cu magiun" nu uita sa-i faci un review.