Cordon Bleu

de Ina in Mancaruri cu carne, 23 Mai 2010 | 9759 vizualizari

COMENTARII (27)

Ina 1

23.05.2010, 17:57

nu cereti, ca-i de duminica trecuta

nadina73 1

23.05.2010, 18:25

ok atunci doar privim ina

nadina73 1

23.05.2010, 18:25

oricum nu ai fucru inca ,mai asteptam putin

Ina 1

23.05.2010, 18:27

Ina 1

23.05.2010, 18:27

ala se papa cu mana, bre

ela 1

23.05.2010, 19:04

te rog sa mai faci,da?sa mancam si noi

madi_marin 1

23.05.2010, 19:08

eu stiu ca se numeste ,,cordon bleu,,... oricum....arata bine si stiu ca e foarte bun ca mie imi place mult...

Rocsi 1

23.05.2010, 19:09

e pe placul meu...fetelor nu le place

Ina 1

23.05.2010, 19:14

mai fac, Ela, ca nici eu n-am avut parte de el

Ina 1

23.05.2010, 19:15

la restaurante vad gordon, cordon..... oricum, e bun rau

Ina 1

23.05.2010, 19:20

uite, modific numele, si pe site-uri vad comentarii de gen.......si corect ar fi "Cordon bleu"

madi_marin 1

23.05.2010, 19:25

asa stiu si eu ca e corect.... sper ca nu te-ai suparat pe mine....

Ina 1

23.05.2010, 19:26

nuuuuu

Ina 1

23.05.2010, 19:27

Cum sa ma supar? nu pretind ca stiu tot. Si-n fond, tu ai zis ceva corect

Ina 1

23.05.2010, 19:28

am rezolvat si cu colajul, l-am redenumit Multumesc!

Sylvia 1

23.05.2010, 20:23

Excelent arata, asa e numele Cordon Bleu

Ina 1

23.05.2010, 20:25

Sylvia, multumesc Acum stiu si eu...

Sylvia 1

23.05.2010, 20:29

Numele ii vine din vechime, era ceva ordin militar care avea distinc un cordon albastrau care se reuneau mereu pentru o mancare buna la un restaurant renumit. Cei de acolo au inceput sa denumesca felul preferat "Cordon Bleu" si asa a ramas de dinainte de 1900. Este si o scoala de arta culinara foarete renumita peste tot in lume Cordon Bleu care proslavea arta culinara franceza.... gata cu teoria

Ina 1

23.05.2010, 20:50

Ina 1

23.05.2010, 20:51

5 furculite pentru teorie

Sylvia 1

23.05.2010, 21:05

Ina chiar dupa ce vb aici de scoala lor am dat un search pe net sa vad tarife la "Ecole Cordon Bleu" , maiculita lele 21000 euro si nici nu stiu excat daca pe an sau pe semestru ca deja mi se invarteau ochii in cap

nadina73 1

23.05.2010, 21:12

am revenit si aici ,promisiune e promisiune nu?

Ina 1

23.05.2010, 22:02

Sylvia , la ei n-o fi criza?

Ina 1

23.05.2010, 22:03

nadina, multumesc

Roxana 1

24.05.2010, 13:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana si carnat semiafumat