Cordon Bleu

de Ina in Mancaruri cu carne, 23 Mai 2010 | 10408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii de muschi de porc ( 8 bucati )
  • cascaval feliat ( 8 bucati )
  • kaizer sau sunca presata afumata ( cca 200 g )
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • Pesmet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

 

 

     Feliile de muschi se bat cu ciocanul de snitele si se presara cu sare si piper. Pe jumatate din felie se aseaza cascaval feliat si kaizer sau orice alt mezel afumat, degresat. Se ruleaza si se prind capatele cu scobitori.

     Rulourile formate se dau prin pesmet, apoi prin ou si iar prin pesmet si se lasa sa se usuce putin, pe o farfurie.

     Incingem uleiul in cratita, dam rulourile iar prin ou si le prajim in ulei  incins, pe ambele parti, pana se rumenesc  bine.  Se scot cu grija scobitorile si se aseaza pe farfurie.

     Sunt excelente atat reci, cat si calde.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca rumenita cu cascaval