Sărind peste orice fel de introducere astăzi avem cordon bleu din carne de vițel.
1. Carnea de vițel se curăță de pielițe și se feliaza în felii cam de dimensiunea unui deget și se lasă la scurs pe niște șervețele de bucătărie.
2. Dupa ce s-a scurs carnea, bateți puțin fiecare felie cu ciocanul de șnițele, ca să se frăgezească și presărați-le cu sare și piper peste tot .
3. Pe fiecare felie de carne așezați o felie de mușchi file și una de cașcaval. Pentru a putea rula carnea eu am tăiat felia de cașcavalul în fășii.Se rulează carnea și se fixează cu scobitori.
4. Carnea astfel umplută o treceți prin făină, apoi prin ou bătut și la final prin pesmet.
5. Prăjiți carnea la foc potrivit în ulei încins, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Să aveți grijă la scobitori !!!!
6.Scoateți apoi carnea pe șervețele absorbante pentru a se scurge excesul de ulei şi îndepărtați scobitorile.
Noi le-am servit calde cu garnitură de cartofi aurii.
POFTĂ BUNĂ !!!!!