Cordon bleu

de LUK in Porc, 26 Dec 2010 | 7315 vizualizari

 

Asa cum il face sotul meu....

 

INGREDIENTE

  • 14 felii de muschi file de porc
  • 14 felii de sunca
  • 14 bucati de cascaval
  • ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Feliile de muschi file se bat cu ciocanul de snitel si se condimenteaza cu sare si piper.Peste felia de snitel se pune o felie de sunca,apoi o bucata de cascaval si se ruleaza.Se bate oul cu putina sare.Rulourile se dau prin pesmet,apoi prin ou si apoi din nou prin pesmet si se prajesc f bine in uleiul incins.

Nu am dat cantitati pentru ca depinde fiecare cate portii vrea sa faca...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impanat la cuptor