Corabioare

de adellyna in Dulciuri, 21 Noi 2014 | 6650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 400 g faina
  • un praf de sare
  • zahar pudra
  • 100 g nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare:

Macinam nuca

Taiem untul, il punem intr-un bol si asteptam pana este suficient de moale sa turnam faina si nuca

Amestecam pana devine o coca ferma si nu se lipeste de mana

Se formeaza un rulou de aproximativ 3 cm si se taie diferite forme

Le asezam intr-o tava netapetata

Bagam in cuptorul incins aproximativ 15 minute

Presaram zaharul pudra imediat ce le scoatem din cuptor

 

 

TIPS-URI

1

Aluatul nu trebuie sa fie amestecat prea mult timp

2

Trebuie sa fie scoase din cuptor albe

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu salata de ton