Am preparat niste ciocanele de pui fragede, rumene si aromate... o nebunie. Va indemn sa incercati!
1. Spalam ciocanelele, scoatem pielea si stergem cu un prosop de hartie.
2. Amestecam ciocanelele cu ingredientele de la marinata si dam la frigider vreo 4 h. (Daca nu aveti timp puteti trece imediat la pasul 4 ;)
3. Intr-un bol, amestecam iaurtul cu galbenusul, iaurtul, zeama de lamaie, mustarul si usturoiul.
4. Bagam ciocanelele in sosul de la pasul 3, apoi le dam prin pesmet.
5. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor 50 min la 190-200°C.
6. La 30 min dupa introducerea in cuptor, le scoatem si le ungem cu foarte putin ulei, apoi le bagam inapoi.
7. Peste inca 10 min scoatem din nou tava si intoarcem ciocanelele pe partea cealalta ;)
1
condimentul pentru pizza contine: usturoi, maghiran, piper, busuioc, oregano, cimbrisor, anason