Copanele cu margarina la cuptor

de Ramonaky in Pui, 30 Mai 2010 | 7349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 6 linguri de margarina
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • delikat
  • marar
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu margarina la cuptor:

Spalam bine pulpitele avand grija sa nu rupem pielita de pe ele.

Maruntim usturoiul.

Amestecam margarina cu: sare,piper,delikat,usturoi si marar si omogenizam pana devine o pasta.

Formam cate un "buzunarel" din pielita pe fiecare copanel.In fiecare buzunarel bagam cate o lingurita de amestec de margarina.Cu restul de amestec ungem la sfarsit toate copanelele.

Intr-o tava punem putin ulei,adaugam copanelele si le dam la cuptor pt 35-40 de min,la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu margarina la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

nadina73 1

30.05.2010, 18:26

are drpatate danuta

Dana Cristea - pusikmea 1

30.05.2010, 18:29

nadina stie

lia maria 1

31.05.2010, 11:57

bun venit in echipa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele cu legume la cuptor