Conopida murata

de meosiris in Muraturi, 17 Feb 2012 | 15213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conopide
  • 6 morcovi
  • 2 linguri boabe de mustar
  • 2 linguri boabe de piper
  • marar uscat
  • frunze de dafin
  • sare mare
  • apa.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida murata:

Desfacem conopida in buchetele mai mici pe care le lasam o ora in apa cu sare. Curatam si spalam morcovii, apoi ii taiem feliute. Punem la fiert apa cu cate 1 lingura de sare mare la 1 litru de apa.

Intre timp, asezam in borcane conopida, morcovii, cate 2 frunze de dafin, boabele de piper si de mustar si mararul uscat. Dupa ce apa a fiert, turnam cu grija in borcane. Puteti aseza o lama de cutit sub fiecare borcan astfel incat sa nu se sparga. Sigilam capacele si lasam borcanele acoperite pana a doua zi. Le pastram in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida murata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

meosiris 1

19.02.2012, 11:27

Multumesc dragele mele!
Adinuta merci din suflet!!! O sa-ti amintesc . Pupici multi!

RuxyRux 1

19.02.2012, 11:28

Foarte mult imi place!

Rahela Velicu 1

03.06.2021, 14:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muratura mixta - Csalamade