Conopida gratinata

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2012 | 4967 vizualizari

 

Reteta inspirata de Dia. Este prima oara cand fac ceva din conopida, inafara de muraturi, si a iesit bun, bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 50ml lapte
  • 2 linguri pesmet
  • 100g cascaval
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida se desface buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare 15 minute.

Se scurge de apa.

Se bat ouale cu smantana, laptele si o parte din marar.

Se unge un vas cu unt si se pune conopida scursa.

Se presara pesmetul si se pune amestecul de ou peste conopida.

Se razuieste cascaval deasupra,se presara restul de marar si se mai pune putina smantana.

Se pune la cuptor pana se rumeneste frumos.

Este buna calda dar si rece!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brocoli si conopida cu sunca la tava