Conopida cu ton la cuptor

de oanapl in Ton, 25 Mar 2017 | 7683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton bucati
  • 250 g conopida
  • 50 g cascaval
  • 4 oua
  • 5 linguri smantana
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei (pentru uns tava)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu ton la cuptor:

Desfaci conopida si o fierbi in apa cu sare, timp de 5 minute, apoi o scurgi bine de apa. Ungi cu ulei un vas si il tapetezi cu pesmet. Bati ouale cu smantana si condimentezi dupa gust, cu sare si piper.
Pui conopida amestecata cu tonul in vasul termorezistent si apoi adaugi ouale batute cu smantana si introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C si il lasi timp de 25-30 de minute. Scoti vasul, adaugi cascavalul dat pe razatoarea mare si introduci vasul la cuptor pentru cateva minute, pana se topeste cascavalul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

deyutzky 1

26.03.2017, 11:19

N-am mancat combinatia asta, dar tre sa fie buna!

mirela0911 1

26.03.2017, 16:08

Interesanta combinatia!

kytz 1

26.03.2017, 22:21

Ce bun trebuie să fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton