Compot de prune.

de Laly in Conserve, 19 Sep 2010 | 3769 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

19.09.2010, 20:04

foarte bunnnnn...si eu am facut

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 20:18

foarte bun..............

Corinuta 1

19.09.2010, 20:24

Bucataras 1

19.09.2010, 21:07

immm, bun

Laly 1

19.09.2010, 21:26

Rocsi mersic

Laly 1

19.09.2010, 21:28

Medi sarumana

Laly 1

19.09.2010, 21:28

Corinuta hai la un compot

Laly 1

19.09.2010, 21:29

Sefu uas este deschisa,poti sa te servesti

Laly 1

19.09.2010, 21:33

Medi asa este

yafa 1

19.09.2010, 21:38

Lalllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, si eu , si eu la o portioara, mai ai?

nadina73 1

19.09.2010, 22:30

si eu sti cum este o vorba la noi"prune ,apa si bataie"super vreau o portie rece

elena1988 1

11.02.2011, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Silvoita