Compot de caise

de Mitinita in Sirop / Compot, 27 Iul 2012 | 3188 vizualizari

 

Incet,dar sigur ,umplem camara

 

INGREDIENTE

  • caise cat sa umple un borcan de 800 ml
  • 3-4 linguri de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de caise:

Caisele se spala si se scot samburii.

Se aseaza caisele in borcan,se umple cu apa si se adauga lingurile de zahar.

Se da la dunst,cam 15 minute dupa ce incepe sa fiarba apa.

TIPS-URI

1

daca sunt mai dulci caisele ajung 3 linguri de zahar,ptr cele mai acrisoare adaugati 4 linguri

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.07.2012, 21:25

Un compot nemaipomenit!

iry-gabriela 1

28.07.2012, 05:18

jolygina 1

16.08.2012, 00:20

superrr

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de caise