Pufos, aromat, dulce-sarat e minunat la micul dejun impreuna cu un pahar de lapte, iaurt sau chiar simplu.
Aluatul l-am pregatit la masina de paine, am pus ingredientele in ordinea data si am setat-o pe framantare si dospire.
Intre timp, am taiat jambonul in feliute cat mai subtiri. Am amestecat ouale, branza si pasta de leurda. Am dat cascavalul pe razatoarea mica.
Cand aluatul a fost gata, l-am intins pe planseta infainata, am presarat cascaval, am asezat feliile de jambon, apoi am intins branza deasupra ( acum trebuia sa presar si restul de cascaval dar am uitat). Incepem sa pliem aluatul, vezi foto, apoi il intoarcem si cu o foarfeca de bucatarie il ciupum din loc in loc. Il asezam intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt(eu nu am avut destula si am complectat cu folie de aluminiu), rasucim feliile astfel incat sa se vada umplutura si lasam 20-25’ sa creasca.
Intr-un bol batem oul cu laptele, ungem colacul bine si presaram seminte de susan.
Punem la copt 45’, in cuptorul dinainte incalzit.
Lasam sa se raceasca si-l feliem.
Pofta buna