Cocktail de portocale

de cristeena20 in Cocktail, 8 Apr 2013 | 3393 vizualizari

 

Am preluat acest coctail de la Daciana si pot spune ca este foarte bun si aromat!!!

 

INGREDIENTE

  • sucul de la 3 portocale
  • putin aperol
  • putin vin alb
  • putina apa minerala
  • gheata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail de portocale:

- Stoarcem portocalele ;

- Intr-un pahar mare punem cuburile de gheata peste care turnam aperol (dupa gust), vin alb rece si sucul de portocala. La final punem apa minerala.

- Se serveste rece cu felii de portocala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (23)

cristeena20 1

08.04.2013, 22:13

Aperol este un alcool aperitiv italian. Personal nu il apreciez baut ca atare separat, dar in acvest cocteil este suepr bun!!Cred ca se gaseste in supermarketuri ..

cristeena20 1

08.04.2013, 22:14

Deci fetelor am baut in cinstea voastra...

Bunica 1

08.04.2013, 23:07

sa-ti fie de bine!:-8

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail cu zmeura si gin