Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe

de Oana in Cocktail, 23 Iun 2010 | 6022 vizualizari

 

Un cocktail aromat de vara, delicios si plin de vitamine!

 

INGREDIENTE

  • 2 pliculete de ceai de fructe
  • 1 piersica
  • 1 lamaie
  • 1 lingura de miere
  • 1 inghetata cu vanilie
  • 3 cuburi de gheata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe:

Peste plicurile de ceai se toarna o cana cu apa fierbinte si se acopera 3 minute. Apoi se scot plicurile, se pune gheata si jumatate din miere si se amesteca bine.

Piersica se curata de coaja, se taie felii si se mixeaza impreuna cu zeama si pulpa de lamaie. Se adauga restul de miere si inghetata de vanilie. La final se toarna ceaiul si se amesteca bine la blender pana devine suuuper cremoooos :)

Se toarna in doua pahare inalte si se serveste rece!

Racorire placuta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

housy 1

04.07.2010, 18:13

asta nu ca produsul n-ar fi bun...departe de mine gandul asta

Oana 1

04.07.2010, 19:22

Hi,hi, multumesc!

mena29 1

05.07.2010, 16:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail spumos de fructe