Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda

de Valclaudia in Porc, 14 Feb 2015 | 7904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg coaste de porc
  • cca 400 ml bere
  • 1 lingura untura
  • sare, piper dupa gust
  • boia dulce
  • 1/2 legatura de leurda mixata cu 1/4 pachet de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda:

Spalam coastele si le portionam dupa preferinta.

Le asezam intr-un castron, turnam berea rece peste ele, adaugam boabele de piper, sare dupa gust si acoperim castronul cu folie alimentare, apoi il lasam cateva ore la rece in frigider.

Scoatem coastele marinate de la frigider, le asezam in tava cuptorului,turnam lichidul in care au stat la marinat in tava, adaugam o lingura de untura, presaram boia de ardei dulce si dam tava la cuptor la temperatura medie pentru 60 minute.

Dupa scurgerea timpului intoarcem coastele sa se rumeneasca pe toate partile, apoi adaugam unt aromatizat cu leurda (spalam leurda, o trecem prin robot cu untul si obtinem o pasta verde deosebit de aromata).

Servim coastele simple sau cu ce garnitura dorim.

Ar fi fost excelenta o mamaliguta dar nu m-am mai complicat... :(

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste in bere la cuptor cu aroma de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.02.2015, 21:30

mihaelar63 1

16.02.2015, 01:46

Felicitari . As servi la orice ora

Diana11 1

26.02.2015, 15:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inima si mici de porc cu Gnochi di Patate.