Coaste de porc la cuptor

de Lau in Porc, 11 Feb 2014 | 9360 vizualizari

 

Multumesc Dia pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • sare
  • piper
  • usuturoi pudra
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • busuioc
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita miere
  • 300 ml bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor:

Coastele de porc le spalam,le stergem cu un prosop,

Intr-un vas amestecam condimentele dupa care condimentam coastele,

Intr-un vas adaugam coastele,berea si rozmarin,

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incalzit  cca 1 ora,

Amestecam pasta de tomate cu mierea si cca 100 ml apa,

Dupa ce a trecut aproximativ o ora luam folia de aluminiu si adaugam pasta de toamte,

Dam din nou la cuptor pana se rumenesc coastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

11.02.2014, 13:16

Yuhuuuuuuuuuuuuuu,am aparut,ca nu era sa ratez asa ceva..

diaconta 1

11.02.2014, 16:12

Ma bucur ca v-au placut

Lau 1

11.02.2014, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coasta de porc la cuptor