Coaste de porc glazurate

de Panacris in Porc, 8 Feb 2019 | 3816 vizualizari

 

După cum mă ştiţi nu-s mare fan deserturi, saraturile si preparatele din carne sunt preferatele mele/noastre :D Aşa ca in ceas aniversar, 8 ani de Bucataras, v-aduc cateva coaste glazurate! ;) Am ramas setata pe coastele savurate la Praidalion! ;) La multi ani mie! Spor si pofta buna voua! 

 

INGREDIENTE

  • scaricica/coaste de porc cca. 1500 g
  • muştar dulce 100 g,
  • ulei de măsline cca. 50 ml,
  • miere cca. 2 linguri,
  • condimente Kotany cu zmeură,
  • sos de soia 3 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc glazurate:

  • Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia.
  • Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează într-un vas termorezistent sau în cazul meu, în vasul CrockPot-ului, se acoperă şi se lasă la gaătit lent cca. 5 ore sau la cuptor, cca. 4 ore la 150 g.
  • După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasaă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică, iar cele din CrockPot se dau la cuptor cca. 10 minute.
  • Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
  • Simplu si gustos!
  • Spor şi poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc glazurate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc, la tava