Coaste de porc cu cartofi noi

de Oana in Porc, 3 Oct 2017 | 17988 vizualizari

 

 Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete!
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc scaricica de porc
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
  • ½ lingurita boia dulce
  • ½ lingurita usturoi granulat
  • ½ lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri sos dulce-picant
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura susan
  • Garnitura:
  • 1 kg cartofi noi mai mici
  • 1 legatura marar
  • 1 fir usturoi verde
  • + sos dulce-picant pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu cartofi noi:

Pune intr-o tava pe hartie de copt cele doua bucati de scaricica de porc si intr-un castron cartofii.
Unge carnea cu ulei pe ambele parti si restul de ulei pune-l peste cartofi si amesteca bine.
Amesteca intr-un bol condimentele: sare, piper, boia dulce, usturoi granulat si cimbru.
Presara condimentele peste carne, pe ambele parti si ce ramane pune peste cartofi si amesteca bine.
Rastoarna si cartofii in tava, langa carne.
Pune tava in cuptor la 200 de grade C, pentru 20 de minute.
Amesteca sosul dulce-picant cu mierea si unge carnea si mai lasa la cuptor 20 minute pana se rumeneste putin.
Scoate tava din cuptor, presara susan deasupra, apoi pune carnea pe un tocator si taie coastele.

Pune cartofii intr-un bol si presara pe ei mararul si usturoiul verde taiate marunt si amesteca bine.

 

Serveste costitele alaturi de cartofi si sos dulce-picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 600 lei
1299.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

04.10.2017, 20:34

Arata grozav totul, dar mie imi sunt suficienti cartofii!

oanapl 1

07.10.2017, 14:38

Ce bine arată!

dantes 1

01.11.2017, 06:45

Super!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Friptura" de porc