Coaste de miel umplute

de divainbucatarie in Oaie, 21 Apr 2011 | 5896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste miel (de la un miel intre 9 si 11kg)
  • 500 g organe de miel (ficat, rinichi, plaman,inima)
  • 500 g carne tocata (vitel, porc sau amestec)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel si marar
  • boia de ardei dulce,
  • piper si sare (dupa gust)
  • 3 oua
  • 2 felii paine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel umplute:

Pentru a zabovi cat mai putin la cuptor, organele de miel se fierb, se dau prin masina de tocat, iar carnea tocata se inabusa cu ceapa verde si ardeiul, in ulei, la foc mic.
Amestecam organele cu carnea astfel obtinuta, adaugam mararul si patrunjelul tocate fin, ouale si piinea muiata si stoarsa. Condimenteaza dupa gust cu boia de ardei, sare si piper.

De pe coastele de miel desprindem carnea, dintr-o parte catre sira spinarii, facandu-se un buzunar, care se umple cu amestecul de mai sus. Prindem buzunarul cu scobitori, sa nu se desfaca in timpul fierberii si se aseaza intr-un vas termorezistent, apoi adaugam apa. Dam la cuptor, la foc mare pana incepe sa fiarba, apoi la foc mic, se lasa cam 15 minute pe o parte si apoi inca 15 minute pe cealalta parte, sa se poata rumeni, intorcand cu grija.

Dupa fierbere, le scoatem pe un platou, iar dupa racire taiem felii, in lungul coastelor, obtinandu-se un aspect de cotlet.
Daca-l incercati odata il veti pregati mereu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

divainbucatarie 1

22.04.2011, 10:13

Multumesc mult Ruxy! Paste fericit alkaturi de cei dragi!

divainbucatarie 1

22.04.2011, 10:14

Deyutzky iti trimit o bucatica sa nu mai poftesti... Paste fericit!

divainbucatarie 1

22.04.2011, 10:14

Multumesc Anamaria! Paste fericit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coasta de miel umpluta