Coaste de miel la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Oaie, 16 Mai 2011 | 17203 vizualizari

 

Singurul lucru pe care il pot spune este ca au fost tare gustoase!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • coaste de miel
  • 150 ml ulei
  • 50 ml otet
  • condimente: sare, piper, oregano, tarhon, rozmarin, ardei iute, usturoi, salvie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel la cuptor:

Curatam coastele de miel, le spalam bine si le punem intr-un bol. Adaugam usturoiul pisat si condimentele pe fiecare coasta in parte (e de preferat sa se puna intr-o cantitate cat mai mare), iar la final punem uleiul si otetul pentru a fragezi carnea. Le lasam peste noapte la rece pentru a fi patrunse de aroma condimentelor dupa care le putem pune la cuptor pentru 60 de minute (in functie de cuptor).

Se pot servi cu o salata, piure sau orice altceva doriti. Sunt delicioase oricum!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel