Simplu ,coaste.....de ros, de pus in rama, de la Adam...nici macar nu conteaza de care, delicioase sa fie....
Mai intai portionam coastele, le spalam si le uscam cu un servet, le dam un praf de sare si le punem in tigaie sa se parpaleasca nitel, pe o parte si pe alta, cat sa-si schimbe culoarea. Apoi le scoatem pe o farfurie si le lasam la odihna pana pregatim rosiile si usturoiul. Decojim frumos rosiile si le taiem in bucati mai mici, usturoiul curatat il taiem marunt. Apoi luam o cratita de ceramica, asezam coastele dupa ce le-am condimentat cu condimente de la fuchs, le stropim cu putin ulei de masline, asa pentru aroma,nu sa le inecam in ulei. Bon, apoi adaugam rosiile si usturoiul, introducem cratita la cuptor, la foc mediu pentru 2 ore si 1/2, sa se patrunda bine carnea si aromele sa-si faca de cap. Cam asta-i toata treaba, deci s atrecem la treaba, adica sa mancam cu pofta.