Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata

de Oana in Porc, 28 Feb 2011 | 8152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza mare murata
  • o ceapa
  • un ardei capia mare
  • 1 kg de coasta de porc
  • un carnat afumat
  • boia dulce
  • chimen macinat
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • sos barbeque
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata:

Se pregateste mai intai vasul roman, se pune la inmuiat in apa jumatate de ora.

Varza murata se taie fideluta si se opareste cu apa clocotita. Se lasa cateva minute, apoi se scurge si se spala cu apa rece. Ceapa se taie cubulete si ardeiul capia fideluta. Se incinge putin ulei intr-o oala incapatoare si se caleste ceapa cu ardeiul, adaugandu-se si putina apa calda. Se adauga apoi varza murata si se lasa sa dea in clocot. Varza are suficienta apa, nu am mai adaugat in plus. Se condimenteaza cu baza mirodenia fuchs, boia dulce, chimen macinat si foi de dafin. Coasta de porc se spala si se freaca cu putina sare si boia dulce si se portioneaza.

In vasul roman se rastoarna varza si se aseaza deasupra coasta de porc si carnatul afumat. Se acopera vasul si se lasa la cuptor o ora, o ora jumatate, pana ce carnea este bine facuta.

Se scoate apoi capacul, se unge coasta cu sos barbeque si se mai lasa 10-15 minute la cutor, fara capac.

Se serveste calda, cu sau fara mamaliguta si cu un ardei iute murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (23)

Bunica 1

04.03.2011, 17:46

mihaelar63, lucrezi pe speculatii Oanaaaaaaaaa , cu varza ta ...uite ce faci o sa te inund Da sa fiu eu putin "soacra", chiar daca te iubesc, unde-i mamaliga ?

diaconta 1

04.03.2011, 20:28

combinatia perfecta pentru mine delicios

Oana 1

05.03.2011, 13:17

Am mancat fara mamaliga, cu o paine neagra cu cartofi Cata nu prea e fan mamaliga...Ma bucur ca v-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]