Clatite umplute cu crema de capsuni

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 27 Mai 2011 | 5946 vizualizari

 

Nu am cuvinte sa descriu cat de mult mi-au placut! :)

 

INGREDIENTE

  • foi de clatite (2 oua, 500 gr apa minerala, 500 gr lapte, faina cat cuprinde, esente)
  • 1/2 kg capsuni 
  • 1/2 kg branza proaspata
  • 250 ml frisca batuta
  • 4-5 linguri de zahar
  • esente de vanilie
  • dulceata de afine pentru ornat
  • optional un plic de gelatina (eu nu am folosit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu crema de capsuni:

Pentru umplutura mixam toate ingredientele. Daca umplutura vi se pare prea moale adaugati un plic de gelatina hidratata si pastrati crema la rece pentru cel putin o ora. Intre timp coacem foile de clatite pe care le vom umple mai apoi cu crema si cu bucati de capsuni. Le "impaturim" dupa preferinte si le servim ornate cu dulceata.

Sunt divine!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu iaurt si fructe de padure (fara coacere)