Clatite trandafiri cu pudra de roscove si dulceata de visine.
Pentru ornat :
Pentru inceput va spun ca tot ceea ce faceti cu DRAGOSTE va iesi nemaipomenit.
Intr-un bol amestecati ouale cu zaharul pana ce acestea vor deveni usor cremoase.
Adaugati pe rand laptele, apa minerala, untul topit, sarea si esenta de vanilie, dupa fiecare ingredient se va amesteca bine pana cand acestea se omogenizeaza.
Apoi vom adauga pudra de roscove si vom amesteca foarte bine ca sa nu ramana bulgarasi iar la final adaugam si faina in ploaie amestecand cu telul. Compozitia este gata !
Intr-o tigaie vom coace clatitele daca aveti o tigaie care necesita putin ulei puteti folosi fara probleme, eu am avut o tigaie care nu necesita ulei.
Se ia cu polonicul din aluat si se va turna in forma de spirala mai grosut la inceput si mai subtire spre final.
Dupa ce ati copt clatita si pe o parte si pe cealalta se va unge cu dulceata de visine in cazul meu dar puteti folosi orice altfel de creme sau gemuri care sa va incante papilele gustative.
Apoi se va face sul invers ca si cum ati pus clatita la copt si anume din capatul cel mai subtire spre cel mai gros.Se va unge cu topping si se vor pudra cu zahar pudra.
Plating-ul se face dupa imaginatia fiecaruia daca doriti.
Pofta buna !