Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 11953 vizualizari

 

nu am cuvinte sant grozav de bune,mai ales ca sant cu ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci champinion  aproximativ
  • 1 ceapa
  • 1 piept pui 300 g
  • 1 lingura de faina
  • 250 pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 200 smantana
  • 100 mozzarella
  • patrunjel verde
  • clatite :
  • oua ,lapte ,faina ,putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui:

Se pregatesc clatitele ,nu am cantitati anume, clatite simple fara zahar,dupa care se coc si se lasa la racit

Intre timp se caleste ceapa apoi se pun  bucatele de piept de pui (taiate marunt)sare ,piper si se lasa sa fiarba putin. Dupa 10 minute se pun si ciupercile taiate, dar nu mici, bucatele mai mari si se lasa sa fiarba bine toate impreuna .

Cand ciupercile si pieptul sant  gata se pune o lingura de faina pt a se lega mai bine compozitia si patrunjel verde tocat.

Se iau clatitete se pune cate 2 linguri din  compozitia de ciuperci cu carne si apoi se impatura se dau lateralele si apoi se ruleaza bine .

Se aseaza clatitete umplute intr-un vas cu 2 linguri unt topit (eu am facut 8 bucati) apoi se pune pasta de tomate patrunjel verde ,mozzarella si 3 oua batute bine cu smantana (nu asa era in plan dar asa s-a cerut cu smantana si ou).

Se da tava la cuptor pentru 20-25 minute pana se rumensc bine

Se servesc calde cu smantana sau maioneza. Sau simple cum va plac

E ceva de lucru la ele dar merita,o nebunie ce bune sant

PS: o mica rectificare initial trebuia pus ouale cu smantana si apoi mozzarella dar cu nu era in plan cu smanatana..............baieti mei au vazut cand sa bag tava la cuptor si asa ca am pus si smantana cu oua la final

Daca incercati reteta puneti ouale si apoi cascavalul se va rumeni si mai frumos,gustul e oricum acelasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite sarate