Clătite cu pui şi legume

de Dana_Retetegg in Pui, 9 Apr 2011 | 4387 vizualizari

 

Varianta clatitelor cu legume si pui este o bunatate!

 

INGREDIENTE

Pt clatite:

  • 6 oua,
  • 1 litru apa minerala sau sifon,
  • un praf de sare,
  • faina.

Pt umplutura:

  • 500 gr piept de pui,
  • 5 ciuperci,
  • 1 ardei kapia,
  • 1 dovlecel,
  • 4 linguri sos de rosii,
  • oregano,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • boia dulce,
  • condimente pt pui,
  • 2 lingurite sos soia.

Pt servire:

  • ceapa verde,
  • rosii mici.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clătite cu pui şi legume:

Am pregatit compozitia pt clatite, le-am copt si le-am pastrat calde in cuptor.

Pieptul de pui l-am taiat fasii, apoi l-am calit in tigaie in putin ulei incins. Am adaugat peste el legumele taiate, sosul soia si condimentele si am lasat aproximativ 7-8 minute. Am pus si sosul de rosii, iar peste 3 minute am oprit focul

Am umplut fiecare clatita cu amestecul de legume si pui, am rulat si am servit cu ceapa verde si rosii.

Trebuie sa le incercati si voi, au un gust nemaipomenit de bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite cu pui şi legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui