Se fac clatite din 1 ou, lapte si faina +un varf de sare.
Pieptul de pui se taie fileuri subtiri se condimeteza cu sare,piper, oregano, rozmarin si un pic de ulei de masline. Se incinge gratarul se pune carnea sa se faca pe ambele parti. Dupa ce s-a racit se taie pipetul de pui pai, la fel si cascavalul.
Ciupercile se taie felii subtiri si se calesc in tigaie cu un pic de ulei.Luam o clatita si asezam pe ea pui, cascaval, ciuperci si un pic de patrunjel. Se impacheteaza si se aseaza intr-un vas de yena. Se pune cascaval ras deasupra si se da la cupror 15-20 min. cat sa se topeasca cascavalul.Puteti sa faceti acest procedeu si la tigaie insa sa bateti un ou cu un pic de late sa treceti pachetelele prin faina ou si pesmet si sa le prajiti pe ambele parti.
Garnitura de cartofi.
Cartofii curatati se taie felii rotunde se condimenteza cu chili, oregano, cimbri sare , piper si boia dulce Se pun intr-o tigai cu un pic de apa si ulei la foc mic si se lasa sa se faca fara a amesteca. La final se pune 50 ml lapte se lasa sa dea cateva clocote.
Sos alb:
Se pune intr-o cratita untul la topit se adauga faina se lasa sa se incorporeze amestecand in continuu se adauga laptele si lasa sa dea cateva clocote si se ia de pe foc. se pune sare si piper alb.
Pentru salata de morcov sau morcov corean am reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/2449/salata-de-morcov.html