Clătite cu piure de castane şi topping de frişcă - la cuptor

de Crista_Luca in Dulciuri, 20 Feb 2011 | 6803 vizualizari

 

clătite delicioase ... .nu pot să zic altceva ............. aş mânca într-una =)))

 

INGREDIENTE

Pentru clătite:

  • făină
  • lapte
  • ouă
  • zahăr vanilat
  • un praf sare
  • apă minerală

Crema de castane:

  • 250 gr piure de castane - ungureşti
  • 100 ml frişcă lichidă

Budincă de vanilie

  • lapte
  • 1 plic budincă de vanilie

Topping

  • 100 ml frişcă lichidă
  • 2 gălbenuş de ouă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clătite cu piure de castane şi topping de frişcă - la cuptor:

Se amestecă ingredientele pt clătite, se mestecă foarte bine să nu fie cocoloaşe. Şi se prăjesc căte una pe rând.

Se mixează frişca. Piureul de castane se sfarmă bine cu furculiţa şi se amescă cu frişca.

Budinca se face conform instrucţiunilor de pe pachet.

Se umple clătitele pe rând cu pireul de castane, si cu budinca, separat, şi se pun într-o tavă unsă cu unt, şi deasupra se pune frişca lichidă amestecată cu gălbenşurile de ou şi se pun la cuptor   10- 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite cu piure de castane şi topping de frişcă - la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cu mere si castane