Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Ouale intregi se bat cu laptele si putina sare. Compozitia se bate pana cand se formeaza putina spuma deasupra. Adaugam treptat faina. Amestecam energic compozitia pentru a se dilua cocoloasele. Adaugam treptat apa minerala. Consistenta aluatului de clatite trebuie sa fie una moale si usor transparenta. Lasam compozitia sa se odihneasca 30-40 minute.
Coacem clatitele intr-o tigaie teflonata pe care o ungem cu putin ulei, iar apoi mai adaugam putin ulei in tigaie doar daca este necesar.
Pregatirea umpluturii de mere:
Spalam si curatam merele, le dam pe razatoarea mare. Adaugam zahar si scortisoare. Punem merele rase intr-o tigaie si calim compozitia 10 minute.
Umplem fiecare clatita cu mere clatite.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola