Clatite cu dulceata de visine cu menta (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 7 Mai 2014 | 4737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte proaspat
  • un pahar mare cu apa minerala
  • 300 gr faina alba de grau
  • 2 oua mari
  • zahar dupa gust
  • optional: esente de vanilie/rom, coaja rasa de lamaie
  • pentru umplut: dulceata de visine cu menta
  • ulei pentru copt foile de clatite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de visine cu menta (Multicooker):

Din ingredientele date (cu exceptia dulcetii), se pregateste o compozitie omogena din care vom coace foile de clatite, una cate una. La sfarsit le vom umple cu dulceata de visine. Se servesc cu pofta!

TIPS-URI

1

Se poate adauga o lingura cu ulei in compozitia pentru clatite, pentru a nu mai unge vasul la fiecare coacere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de visine cu menta (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

cernovada 1

10.05.2014, 21:19

Totul e minunat, dar cu ce program/ temperatura - daca e BAKE - si cat timp, cu capac inchis/deschis?

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2014, 22:26

BAke am folosit, la temperatura maxima, 180 de grade. Am tinut capacul deschis ca sa le urmaresc coacerea. M-am gandit ac daca l-as inchide s-ar forma aburi si atunci ar dura mai mult timp coacerea acestora.

cernovada 1

10.05.2014, 23:10

Multumesc mult, incerc maine clatitele astea, cu dulceata pe care am facut-o azi

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert super-rapid la Multicooker - Budinca/Crema de vanilie