Clatite cu dulceata de piersici

de Angelina_Elena in Dulciuri, 12 Oct 2012 | 3279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluatul de clatite:
  • 500 ml lapte
  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • un varf lingurita sare
  • Umplutura:
  • dulceata de piersici
  • Pentru prajit:
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de piersici:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana cand acesta se topeste.

Se adauga apoi praful de sare si laptele si se omogenizeaza.

Faina cernuta se incorporeaza usor in compozitia lichida, avand grija sa nu ramana cocoloase.

Tigaia se unge cu ulei si se pune la incins la foc mediu.

Se toarna apoi cate un polonic din compozitie si se invarte usor tigaia, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata de jos a tigaii.

Se tine clatita 1-1,5 minute pe o parte apoi se intoarce si pe cealalta parte si o mai coacem cca. 1 minut.

Cand am terminat de prajit clatitele le putem umple cu dulceturi, finetti, fructe caramelizate...

Eu le-am umplut cu dulceata de piersici.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pancakes cu iaurt si caramel