Clatite cu dulceata de mure

de Bya Ralu in Dulciuri, 14 Aug 2012 | 3025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de faina
  • 2 oua
  • esenta de rom
  • 1 cana de lapte
  • apa minerala cat mai e nevoie
  • 2 linguri de unt topit
  • putin ulei
  • putina sare
  • 1 zahar vanilat
  • zahar pudra de la bauli
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de mure:

Se pune faina, se pun ouale, se amesteca putin, se pune zaharul vanilat, sarea si esenta si adaugam laptele. Se bate cu mixerul ca sa nu se faca cocoloase, se mai adauga apa cat mai e nevoie. Se pune untul la topit si se adauga in compozitie cu putin ulei. Se pune o tigaie wok la incalzit si se adauga cate 1 polonic. Dupa ce s-au facut toate se umplu cu dulceata si deasupra se pudreaza zahar pudra de la Bauli

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri asortate