Clatite cu de toate

de kamy in Dulciuri, 2 Mar 2011 | 9136 vizualizari

 

Cum aveam pofta de ceva dulce,clatitele se fac cel mai repede

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 gr.faina
  • 400 ml.lapte
  • 50 ml.apa minerala
  • 50.ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • coja de lamaie si portocala(rase)
  • sare
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu de toate:

Intr-un castronel de plastic am pus ouale,zaharul vanilat si le-am mixat bine,am adaugat laptele,uleiul,sarea si la sfarsit faina si am mixat pe turatia cea mai mica.Am lasat compozitia 10 min dupa care am adaugat apa minerala si coaja de lamaie+portocala,amestecand bine cu o lingura.Compozitia trebuie sa fie mai groasa putin ca laptele(asta daca va plac clatitele subtiri).

In tigaia unde faceti clatitele se pune numai la prima clatita ulei,la urmatoarele nu,deoarece am bagat ulei in compozitie.

Se umplu cu ce doriti.

Eu le-am umplut cu dulceata de gutui,de mere,de macese,zahar si una(pt mine)cu telemea sarata.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (35)

Crista_Luca 1

06.03.2011, 01:00

mamaaa am ratatat clatiteleee astea !!

kamy 1

06.03.2011, 01:06

cristina draga....iara chiulesti ptr tine fac imediat

adry88 1

11.06.2011, 17:47

bune rau

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura dungata