Preparam clatitele.
Batem bine ouale cu sarea. Adaugam treptat, alternand, faina amestecata cu praf de copt si apa minerala . Trebuie sa obtinem o compozitie de consistenta unei smantani subtiri. Punem putin ulei intr-o tigaie si adaugam cate un polonic din compozitie miscand usor tigaia-n toate partile pana acoperim fundul tigaii. Prajim usor pe ambele parti (nu tare, se mai coc si-n cuptor). Avem nevoie de 7-8 clatite.
Intr-o craticioara punem la calit ceapa tocata si usturoiul. Calim 2-3 minute dupa care adaugam carnea si mai calim 5 minute amestecand cand si cand. Adaugam apa, sare si piper dupa gust si lasam 10-15 minute la fiert. Oprim focul si lasam sa se racoreasca. Adaugam branza topita si oul si omogenizam.
Luam din umplutura cate o lingura si punem pe fiecare clatita. Rulam. Ungem tava cu unt. Asezam clatitele in forma de spirala.
Batem ouale ramase cu smantana si sare. Turnam peste clatitele din tava. Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 20 minute , la foc mediu. Scoatem tava, presaram cascavalul si mararul tocat marunt si reintroducem in cuptor pentru alte 20 minute .
E delicios!!!