Am tigaie, deci am pus-o la treaba!!
Ouale le-am batut cu un tel, am adaugat alternand faina si laptele, amestecand continuu. Am adaugat si zaharul vanilat, apoi am pus apa minerala pana ce aluatul a ajuns la consistenta dorita.
Tigaia am curatat-o inainte de a o folosi, apoi am uns-o cu ulei. Am adaugat aluatul cu un polonic, rotind pentru ca aluatul sa ajunga pe toata suprafata. Am lasat cca 2 minute, apoi cu o spatula (sau prin aruncare, ptr cei indemanati!) am intors clatita si am mai lasat-o cca 1 minut.
Cat clatitele se perpeleau la foc, pe rand, am pus la caramelizat 3 linguri de zahar, apoi am adaugat cele 8 caise taiate in felii. Am lasat pe foc cca 10 minute, sau pana ce compozitia a scazut.
Pe fiecare clatita am pus din gemul format (din pacate nu mi-a ajuns decat ptr 6 clatite, restul le-am umplut cu gem de visine.. cumparat :D), apoi am impaturit, am pudrat cu zahar pudra si am papat pe nerasuflate.