Simplu gustos plin de calorii, dar chiar nu-mi pasa. Nu sunt adepta stilului de viata proclamat a fi "sanatos", aclamat pe ici colo fatis si uneori descantat cu jale pe la colturi in plans isterico-alintacios (vaii....cine ma crewde cat sunt de grasa, de napastuita, si nu mi-am terminat ungliile si suvitele...vai...si azi am mancat o shaorma...vai...sa nu care-cumva sa ma spuneti cxa mi se pierde farmecul blogosferic si nu mai mai pupa nimeni apoi si nici nu se vor mai uita la fitzele mele.. iacs!) aiurea de toate donsoarele mall-iste. So...clatite la mic dejun. Who cares?!
Faceti clatitele amestecand ingredientele si obtinand o compozitie de consistenta unei smanatne groase. Cu ajutorul unui polonic, luati din conpozitie, turnatiu in tigaia unsa cu putin ulei si incinsa si prajiti pe ambele parti
Pentru umplutura amestecati branza cu zaharul, esenta de rom, stafidele inmuiate in rom. Omogenizati si obtineti o pasta spumoasa. Umpleti cu ea clatitele apoi le rulati sau impaturiti.
Consumati-le alaturi de niste nuci tocate grosier si dulce de leche la discretie.
Pofta buna!