"Dragostea nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa!"
Inainte de a ne apuca sa facem aluatul de clatite, fierbem 250 ml apa, dizolvam intr-o cana, cele 2 plicuri de Cappuccino (eu am folosit Cappuccino Clasic, dupa preferinte puteti sa folositi cu diferite arome). Punem Cappuccino la racit, pentru ca trebuie sa-l incorporam rece in aluat. Intr-un bol incapator, adaugam: faina, ouale, uleiul, Cappuccino si in timp ce amestecam, adaugam laptele. Nu necesita sa adaugam zahar in aluat,este destul de dulceag de la Cappuccino. Dupa ce am amestecat bine aluatul, fara sa facem cocoloase, pregatim tigaia pentru a coace clatitele. Folosim un polonic de dimensiune medie, pentru a face clatite potrivite, nici groase, nici subtiri.
Pentru prezentare, am umplut clatitele cu dulceata de gutui si am presarat nuca de cocos peste ele.
O reteta reusita, un gust deosebit!
Pofta buna!