Clatite banatene

de Miha in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 12361 vizualizari

COMENTARII (14)

yammy 1

14.05.2009, 19:43

Imi ploua in gura

Oana 1

01.06.2009, 15:34

Ligia, eu cred ca e ca o bezea...ce bine arata clatitele astea!!

Miha 1

01.06.2009, 22:58

Ligia,eu am lasat la foc mic pana s-a rumenit bezeaua,apoi la foc foarte mic pana a devenit crocanta. Din ceea ce am vazut la alte fete ce-au facut aceasta reteta interiorul era mai moale,dar eu nu pot manca oua...crude (ma rog,care nu sunt bine inchegate/preparate) si de asta am folosit aceasta metoda.

Miha 1

10.06.2009, 13:05

Ligia,cu foc foarte mic,rezolvi si problema interiorului. Doar ca dureaza. Sau cu foc mic si usa cuptorului deschisa....daca n-a ajuns canicula si la voi.

Kori 1

19.11.2011, 12:31

foarte bunoace clatitele astea banatene. tot ce-i din Banat e buun

DIANA B 1

19.11.2011, 16:35

Te-ai dat si tu cu Banatu' ... daca-s experti in dulciuri

diaconta 1

19.11.2011, 19:09

maiculitaaaaa cum arata

MIUTA 1

19.11.2011, 22:38

Foarte bune

Bya Ralu 1

26.02.2013, 18:36

Miha 1

26.02.2013, 22:37

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 10:34

arata splendid

-Licurici- 1

23.06.2015, 09:13

mmm.. delicios!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce